USLUGE

Tadman Beneslider

Naš tim je posvećen pružanju našim pacijentima najnaprednijih i najučinkovitijih dostupnih ortodontskih tretmana. Jedan od inovativnih alata kojima pomažemo našim pacijentima u postizanju lijepih, zdravih osmijeha je aparat Beneslider. Ovaj će vam vodič pomoći razumjeti što je Beneslider, kako radi i prednosti koje nudi za vaše ortodontsko putovanje.

USLUGE

Tadman Beneslider

Naš tim je posvećen pružanju našim pacijentima najnaprednijih i najučinkovitijih dostupnih ortodontskih tretmana. Jedan od inovativnih alata kojima pomažemo našim pacijentima u postizanju lijepih, zdravih osmijeha je aparat Beneslider. Ovaj će vam vodič pomoći razumjeti što je Beneslider, kako radi i prednosti koje nudi za vaše ortodontsko putovanje.

Što je Beneslider?

Beneslider je najsuvremeniji ortodontski aparat dizajniran za pomicanje gornjih kutnjaka unatrag (distalizacija) kako bi se stvorio prostor za zbijene zube ili kako bi se ispravili problemi sa zagrizom. Sastoji se od malog, prilagođenog okvira koji je sigurno pričvršćen za vaše gornje zube i dva mini-implantata postavljena u nepce. Ovi mini-implantati služe kao stabilna sidra, omogućujući Beneslideru da nježno i učinkovito pomakne vaše kutnjake u željeni položaj.

Prednosti Beneslidera

Beneslider nudi nekoliko prednosti u odnosu na tradicionalne ortodontske metode:

 

  1. Učinkovita distalizacija kutnjaka: Beneslider može pomaknuti vaše gornje kutnjake unatrag uz minimalan utjecaj na prednje zube, stvarajući prostor potreban za poravnavanje vašeg osmijeha.
  2. Skraćeno vrijeme tretmana: učinkovitim pomicanjem vaših kutnjaka, Beneslider može pomoći u skraćivanju cjelokupnog vremena ortodontskog tretmana.
  3. Poboljšana udobnost: Beneslider je dizajniran da bude kompaktan i udoban, smanjujući iritaciju obraza i desni.
  4. Poboljšana estetika: Uređaj je manje vidljiv od tradicionalnih aparatića, što ga čini diskretnijom opcijom za odrasle pacijente.

Proces liječenja

Vaš Beneslider tretman započet će temeljitom procjenom naših iskusnih ortodonata. Napravit ćemo digitalne skenove i rendgenske snimke vaših zuba kako bismo izradili personalizirani plan liječenja i prilagodili vaš Beneslider aparat.

Kratkim zahvatom postavit ćemo vam dva miniimplantata u nepce i pričvrstiti Beneslider na gornje kutnjake. Nekoliko dana nakon postavljanja možete osjetiti blagu nelagodu, ali to se lako može riješiti lijekovima protiv bolova koji se izdaju bez recepta.

Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, Beneslider će nježno voditi vaše kutnjake unatrag. Morat ćete povremeno posjećivati naš ured kako bismo mogli pratiti vaš napredak i napraviti sve potrebne prilagodbe na uređaju.

Briga za Vaš Beneslider

Održavanje dobre oralne higijene ključno je kada nosite Beneslider. Preporučujemo:

  • Nježno pranje zuba i aparata nakon svakog obroka
  • Korištenje interdentalne četkice ili vodenog konca za čišćenje oko Beneslidera i miniimplantata
  • Izbjegavajte ljepljivu, tvrdu hranu ili hranu za žvakanje koja bi mogla oštetiti uređaj

Naš tim će vam dati detaljne upute o tome kako njegovati svoj Beneslider i održavati izvrsno oralno zdravlje tijekom cijelog tretmana.

Započnite svoje putovanje do savršenog osmijeha

Ako razmišljate o ortodontskom liječenju kako biste poboljšali svoj osmijeh i zagriz, Beneslider bi mogao biti idealno rješenje za vas. Naši vješti ortodonti ovdje su da odgovore na sva vaša pitanja i pomognu vam odrediti je li Beneslider pravi izbor za vaše jedinstvene potrebe.

Napravite prvi korak prema postizanju lijepog, zdravog osmijeha kakav zaslužujete. Kontaktirajte naš ljubazni tim već danas kako biste zakazali konzultacije i saznali više o prednostima Beneslider aparata.

Budite u toku s našim novostima. Prijavite se na newsletter.

Koristit ćemo Vašu email adresu samo za slanje newslettera. Pročitajte Pravila Privatnosti.