POVEĆANJE USANA

ŠTO JE TEOSYAL?

Teosyal je švicarska linija dermalnih punila (filera) temeljenih na hijaluronskoj kiselini. Teosyal fileri mogu se koristiti na svim područjima lica (ispod očiju, kod nazolabijalnih nabora, oko ustiju, za povećanje usana itd.) kao i na vratu. Hijaluronska kiselina se polako i prirodno resorbira u koži, jer jer prirodan sastojak našeg tijela. Kako starimo, naše tijelo proizvodi sve manje i manje hijaluronske kiseline čime koža gubi prirodnu punoću i elastičnost. Naša dr. Ana Parčina koristi Teosyal RHA za povećanje usana, korekciju asimetrije usana i postizanje punijeg izgleda.

Teosyal RHA – namijenjen brisanju bora i povećanju usana

Usne su zahtjevan dio našeg lica, uglavnom zbog njihove pokretljivosti. Naše usne stalno se pomiču tijekom dana, kad razgovaramo, jedemo ili pijemo. Zbog toga je nužno koristiti preparate koji mogu pratiti pokrete naših usana. Teosyal proizvodi su specifični po tome što se pomiču zajedno s kretanjem naših usana.

Teosyal RHA je vrlo dugotrajan proizvod koji se lako ubrizgava u usne i oko usta.

Kome je namijenjen?

Dermalni fileri mogu se koristiti u svim dobnim skupinama. Kako starimo, usne postaju tanje i injekcija hijaluronske kiseline vraća prirodan, mladolik izgled usnama. Također, kod osoba koje imaju prirodno tanje usne, ovi dermalni fileri omogućavaju puninu usana ili korekciju asimetrije.

Teosyal RHA sadrži vrlo gustu hijaluronsku mrežu, što ga čini znatno jakim i otpornim na razgradnju. Ta otpornost i snaga je ono što Teosyal RHA razlikuje od ostalih punila. Ova značajka pomaže proizvodu da traje od 6 do 9 mjeseci u usnama i da bude otporan na prirodnu pokretljivost usana.

 

Važna napomena: Hijaluronska kiselina je prirodan sastojak našeg tijela te se može resorbirati u organizmu i puno brže od nekoliko mjeseci. U ekstremnim slučajevima može se resporbirati čak  unutar nekoliko dana, no te pojave su rijetke i ovise o reakciji tijela na hijaluronsku kiselinu. Imajte na umu ovo prilikom odluke o povećanju usana radi realnih očekivanja.

NAŠI REZULTATI